השקה / חופשה
על הספר – ראו כאן.
* * *
הודעה: הבלוג יוצא לחופשה זמנית. הפוסטים של החודשים האחרונים דרשו עבודה מאד אינטנסיבית, שהשתלטה על כל חלקה טובה בחיי והותירה אותי תשוש. אני זקוק לחופשה זמנית כדי לאגור כוחות ולהזכיר לעצמי למה אני עושה את כל זה. זה המקום להודות לכל מי שהביעו את הערכתם לעבודה הזאת ולחצו על כפתור התרומה שלמעלה או סתם שלחו לי מייל אישי. גם בזמנים קשים צריך לנשום; בייחוד בזמנים קשים נדרשת נשימה ארוכה.
גם לוחמים ותיקים צריכים לנוח. אתה איש נדיר ויקר ולכן כל כך נחוץ. באביב תשוב בחזרה, או שמא קצת קודם.
תודה על הבאת המידע הכי מעמיק והכי מחכים שקיים בישראל. נשימה נעימה.
חופשה נעימה – מחכה בכיליון עניים לשובך
בהצלחה בהשקת הספר.
אתגעגע לחכמה ולידע הנרחב. חופשה נעימה וממלאת מצברים. קוראיך כאן ודרך הפייסבוק זקוקים לך. חזור אלינו עם כוחות רעננים.
למרות שאני הרבה יותר מיינסטרימי מבעל הבלוג הזה אני עדיין צריך אותו כמו אוויר לנשימה. בכל פעם שמפלס הגועל , הטיפשות והאלימות היה מחניק אותי הייתי מקווה שיגיע עוד פוסט שיתן חי לנשום קצת אויר פסגות צלול ולהחזיר לעצמי את האיזון. עכשיו אני צריך להיחנק בצחנה המאוסה שמסביב ולקוות שגורביץ לא מתכנן גם כן לצאת לחופש.
באמת התפלאתי תמיד מאין הכוחות והזמן לעבודת הנמלים המופתית הזאת.זה תמיד בא על חשבון משהו אחר מסתבר.אני גם שואל את עצמי איך אתה בכלל עושה זאת,איך אתה אוסף את כל המידע הזה ומסדר אותו?זה דורש יכולת ארגון וריכוז מאוד גדולים גם בעבודת האיסוף וגם בשלב האינטגרטיבי הסופי.חלק מזה הן ללא ספק יכולות אקדמאיות גבוהות,שלומדים ומפנימים אותם במשך שנים(ואני בטוח שהשליטה שלך באלה היא מוחלטת),אבל חלק מזה הוא ללא ספק פנימי ומובנה,חלק מהאדם עצמו,כישוריו,אישיותו.(דבר מה שלא ניתן לחיקוי או ללמידה)
בכל אופן,על ההקרבה הזאת,על הדיוק והבהירות,ההתנסחות השקולה והמזהירה,שמאפשרת אפילו לבעלי הפרעות קשב וריכוז לעקוב אחר טיעוניך ולבסוף ,האומץ(בעיקר האומץ,כי לי אין ספק שבמדינה הזאת אתה צובר לך אוייבים),אתה בהחלט ראוי לתודה וגם לתגמול כספי(בהחלט התכוונתי להעלות את הסכום כלפי מעלה בפעם הבאה,דבר שמבחינתי קשור באופן בלתי נפרד לחשיבות שאני מייחס למאמרים הללו עבורי).
מוטי.
אתגעגע לכמוסת הרעל החודשית שלי. תודה וחופשה נעימה.
חופשה נעימה. מלא מצברים. אנחנו כאן.
הזדמנות לומר את שרציתי לומר מזמן – תודה על הבלוג המצוין שגורם לי לראות את הגלוי לכאורה לעין אך נסתר מתשומת הלב. תודה על האבחנות המדויקות, הניתוחים החדים וההומור המשובח. ארנה כהן
חזק ואמץ! תודה רבה על התחקיר האומץ הכתיבה, ושתהיה חופשה נעימה ומועילה.
תודה רבה לך, חופשה נעימה, בהצלחה בהשקת הספר וכל טוב. וגם… סליחה, שמעולם לא תרמתי וגם לא הגבתי. אבל הנה עכשיו, מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. בתקווה לחזור ולקרוא אותך בפורמט זה או אחר (זה לא היה הסוף, כן??). נשימה ארוכה נעימה!
מקווה שהתגובות החמות מקוראיך הנאמנים יזכירו לך למה אתה עושה את זה.
תודה ולהתראות בקרוב.
בלוג מצוינ, כתוב מעולה, אני חוזר כל פעם גם אם איני מגיב. אני חושב שאתה עושה עבודה חשובה.
אכן מלים חמות. תודה תודה.
אני רק מקווה שאחרי כל המלים החמות בא גם מעשה פוליטי. אחרת מה הועלתי.
תודה רבה על עבודתך.
כן יירבו.
חופשה מרגיעה.
rest and come back!
חופשה ומנוחה נעימה,
ותודה על הפוסטים המעולים ומאירי העיניים.
תודה רבה על הכתיבה והמאמרים. בחשיכת הבורות העוטפת את המדינה הזו אתה אחד המאורות הבודדים שמנסה להלחם בה. אני אחכה לשובך בקוצר רוח.
מבחינתי יש גם מעשה פוליטי – ולא רק מבחינתי, חלק מהמעשה הפוליטי גם אם לא לגמרי ישיר הוא העמקת הידע מצד והן התודעה הפוליטית- הכתיבה שלך בהחלט תורמת, ושכתבתי מקודם בכיליון עניים – התכוונתי הבלוג הפך להיות חלק ממנת החמצן הנדרשת כדי להמשיך
תחסר…
מנוחה נעימה. תשאיר את הכל מאחוריך ואל תדאג: גם בעתיד יהיו עיוותים שדורשים הוקעה.
תודה על הכל,
עמית
שא ברכה!
תחסר גם לי. מעשיר את חיי.
קח ת'זמן אחי. אל תמהר. בינתיים יצמחו קונסיפרציות חדשות.
עידן, בנוגע למעשה פוליטי. בעקבות קריאה מתמשכת ושקטה בבלוג הזה אצביע בבחירות הקרובות שמאלה ממה שהצבעתי קודם. אני מניח שהמפלגה לה אצביע אינה "שמאל" בעיניך, ואינני יודע גם אם אתה מחשיב הצבעה בבחירות למעשה פוליטי. מכל מקום, עלי עבודת הנמלים שלך משפיעה בהחלט.
נ.ב. אני מסוייג קשות מרבים מהדברים שאתה כותב (ולא הכל עובדות. יש בלי סוף פרשנות, כמובן), חושב שאתה מוטה ולא אוהד את הצד "שלנו" מלכתחילה. ובכל זאת.
תודה וחופשה נעימה
כבר הודתי לך במייל, אבל שוב תודה עידן על הבלוג ועל העבודה החשובה שאתה עושה.
תודה גם ממני. רק שתדע שהמון פעמים ציטטתי אותך, כי לא היו הטיעונים הדרושים ו/או המשכנעים דיים. אתה עושה את זה מעולה. מדוייק. בלוג מעולה
מאחל לך חופשה זמנית ומפרה. בערך לפני שנה נחשפתי לבלוג הזה ומאז הוא השפיע רבות על דעותיי – וגם על מעשיי, רק שכמו מצוות, לא פשוט לצבור אותם באופן שמרגיש כמוחשי…
גם אני במחכים שתחזור.
חופשה נעימה חזור במהרה – עידן הזועם הלוחם ברעים !
אין מה להגיד עידן, הבלוג הטוב בישראל ואחד הטובים ביותר שנתקלתי בהם מעולם. אין עליך! במחקר המדוקדק, באנליזות החכמות, ובמצפן שתמיד מכוון כמו שצריך. נתגעגע!
אלינור
ראשית רעיון טוב לנוח למלא מצברים ולחזור כדי לדווח ולעקוץ
(שנית, אחלה רעיון לשמוע מה יגידו עליך מספידיך)…
מצטרף בחום למאחלים. מעטים זכאים לחופשה כמוך, ולאשתך ולילדך.
כשתשוב בע"ה, אני מאמין שתמצא עניין בזה: http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1709934
כותרת: "חוק האח הגדול מתרחב || הצעת חוק של משרד המשפטים [תחת יעקב נאמן, כידוע]: יורחבו סמכויות המדינה במעקב אחר אזרחים"
כותרת משנה: "אחרי השב"כ והמשטרה, גם רשויות כמו משרד החקלאות ורשות הטבע והגנים יוכלו לעקוב אחר שיחות הטלפון ותכתובות המיילים של אזרחי המדינה" [ומתוך הכתבה: גם הרשות העתיקות]
ושואל איליה, מגיב מס' 7: [כותרת]: "הצעה משונה"; [תוכן]: "אבל מה למה בעצם גופים כמו משרד החקלאות ורשות הטבע והגנים? האם למישהו יש הסבר הגיוני? אולי ירצו לדעת איזה זן של עגבניה או אבטיח אני מגדל?"
ועונה לו מגיב בכינוי "ששש": [כותרת]: "רשות הטבע ורשות העתיקות הם גופי "אכיפה" ברוטאליים שמופנים כלפי ערבים. אתה חדש פה?" [תוכן]: "במקרים רבים, הן גם הקטר של מפעל ההתנחלויות. רשות הטבע והגנים זה כבר סניף של מועצת יש"ע לכל דבר ועניין."
ומוסיפה על כך המגיבה הגר: [כותרת]: "מנכ"ל רט"ג הוא ראש מועצת יש"ע לשעבר. מנהל מחוז ירושלים הוא […תוכן]: בכיר לשעבר בעמותתך אלע"ד.
רט"ג מכריזה לאחרונה על איזורים שיועדו להיות שכונות פלסטינאיות כגנים לאומיים (למשל מורדות הר הצופים) ללא כל קשר לערכי שימור טבע.
זה העברת סמכויות לראשי המתנחלים. חד וחלק."
חופשה מהנה, שובו בשלום ובבטחה.
התגעגעתי 🙂